honlap optimalizálás - keresőoptimalizálás

Optimalizálás, CÉL: a sikeres honlap

Készül a honlapom, szép és tartalmas, már csak a látogatók hiányoznak és pár jótanács hogy mit helyezzek még el rajta, min változtassak...

Jogos elvárás a látogató, és mindig örömmel vesszük ha ilyen jellegű kérdések merülnek fel ügyfeleink részéről: ez ugyanis azt jelenti, hogy az érdeklődő komolyan veszi a honlapkészítést, és hajlandó tenni is sikeréért.

Nap mint nap találkozva ezzel a kérdéskörrel döntöttük úgy, hogy elkészítjük ügyfeleink részére ezt a honlapot, összefoglalva azokat a teendőket, gyakorlati tanácsokat, tippeket melyek használatával Ön külső segítség bevonása nélkül nem csak esztétikus hanem sikeres és meggyőző honlapot készíthet.

Mitől lesz sikeres a honlapja?

A felhasználóbarát, esztétikus designnak, és a funkcionalitásnak olyan keverékét kell megalkotni a honlap készítése során, ami könnyen kezelhető, és a felhasználó által speciális tudást nem igénylő weboldalt eredményez.
A honlap használhatósága, funkcionalitása a legfontosabb látogatóink számára. Törekedjünk rá, hogy a látogatóink elérjék céljukat a honlap böngészése során, törekedjünk a következetes elrendezésre.

Lássunk tisztán: körvonalazzuk honlapunk céljait!

Alaposan tervezzük meg miről szól a honlap, mi az üzenete. Tudnunk kell, mit akarunk a honlapon elsődlegesen kommunikálni, és mi az, ami csak "töltelékként" kerül megjelenítésre.
Ha tisztában vagyunk a legfontosabb információkkal, a következetesség, átláthatóság és funkcionalitás elérése könnyebbé válik.
Az információ minősége (elsődleges-másodlagos volta) függhet termékünktől, szolgáltatásunktól, és értékesítés módjától is. Alapvetően két kategóriában csoportosíthatóak a honlapok céljukat tekintve:

  1. Tájékoztató, információhordozó honlapok: ebben az esetben a legfontosabb a jól struktúrált menüszerkezet, azaz hogy egyértelmű legyen a látogató számára, hogy mit hol talál: termékek-szolgáltatások bemutatása, üzletek nyitva tartása, elérhetőségek, segédletek, képek..
  2. Honlapon keresztüli értékesítésre alkalmas weblapok, azaz webáruházak : a termékek, és szolgáltatások bemutatása, és az elérhetőségek mellett ezen weblapoknál a legfontosabb az aktuális akciók, szezonális termékek és a megrendeléssel kapcsolatos információk bemutatása.

Sokat tanulhatunk a konkurencia honlapjaiból: akár negatív, akár pozitív példának használjuk a konkurencia weblapjait, mindenképpen szánjunk időt ezek megtekintésére. Ismerjük el jól sikerül megoldásaikat, de semmit se másoljunk le egy az egyben.

Ha kitűztük célunkat rendeljünk hozzá határidőket, és felelősöket nehogy elússzon a honlapkészítés a napi teendők sokasága között.

Tehát mitől lesz sikeres honlapja?

A szemlélettől, ami nem más mint felhasználóbarát gondolkodás és elszántság kérdése.

A látogatóktól, akik sikerre viszik, azzal hogy vásárolnak Önnél, igénybe veszik szolgáltatását. Az interneten a látogatókért megy a harc, vegye fel a kesztyűt, és ezen honlap segítségével lépésről lépésre erősítse meg honlapját, hogy végül elmondhassa megérte belevágni a honlapkészítésbe.

Sikeres honlapot kívánunk!


Honlapkészítés

honlapkészítés

Kapcsolat

Tel: +36.203507161
Fax: +36.46531358
E-mail: info@honlapom.hu
web: www.honlapom.hu
blog: blog.honlapom.hu

Ügyfélszolgálatunk elérhető:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: 10.00 - 13.30
Vasárnap: Zárva